OSS
Konto
Hvordan sletter jeg kontoen min?
10 Oct 2026
2 visninger
Slik sletter du kontoen din permanent:
- Gå til Innstillinger.
- Bla ned til delen Faresone.
- Skriv inn det nåværende passordet ditt for å bekrefte.
- Klikk Slett konto.
Advarsel: dette er permanent og kan ikke angres. Kortet ditt, bildene, det låste albumet, meldingene og castingsøknadene dine fjernes. Selskaper som allerede har lastet ned materialet ditt, beholder sine egne kopier — å slette kontoen din rekker ikke utenfor CastHub.