Preguntas frecuentes
Seguridade e privacidade
Quen pode ver o meu álbum bloqueado?
21 Sep 2026
1 visualizacións
Ninguén, por defecto. Un álbum bloqueado mantense pechado ata que ti o abres para unha conta concreta.
- Só unha conta de empresa verificada pode enviarche unha solicitude.
- Os seguidores e as outras contas de talento non o poden pedir de ningún xeito.
- Ti aprobas ou ignoras cada solicitude, e podes retirar o acceso en calquera momento sen dar explicacións.
Garda as fotos de baño e lenzaría no álbum bloqueado e non na galería pública.