Ofte Stillede Spørgsmål
Sikkerhed og privatliv
Hvem kan se mit låste album?
21 Sep 2026
1 visninger
Ingen som standard. Et låst album forbliver lukket, indtil du åbner det for en bestemt konto.
- Kun en verificeret virksomhedskonto kan sende dig en anmodning.
- Følgere og andre talentkonti kan slet ikke anmode om det.
- Du godkender eller ignorerer hver anmodning, og du kan trække adgangen tilbage når som helst uden at give en grund.
Hold billeder i badetøj og undertøj i det låste album frem for i dit offentlige galleri.