Ofte Stillede Spørgsmål
Konto
Hvordan sletter jeg min konto?
21 Sep 2026
1 visninger
Sådan sletter du din konto permanent:
- Gå til Indstillinger.
- Rul ned til afsnittet Farezone.
- Indtast din nuværende adgangskode for at bekræfte.
- Klik på Slet Konto.
Advarsel: dette er permanent og kan ikke fortrydes. Dit kort, dine billeder, dit låste album, dine beskeder og dine castingansøgninger fjernes. Virksomheder, der allerede har hentet dit materiale, beholder deres egne kopier — at slette din konto rækker ikke uden for CastHub.