Veelgestelde vragen
Account
Hoe verwijder ik mijn account?
21 Sep 2026
1 weergaven
Je account definitief verwijderen:
- Ga naar Instellingen.
- Scroll naar het onderdeel Gevarenzone.
- Vul je huidige wachtwoord in ter bevestiging.
- Klik op Account verwijderen.
Waarschuwing: dit is definitief en kan niet worden teruggedraaid. Je kaart, je foto’s, je vergrendelde album, je berichten en je aanmeldingen voor castings worden verwijderd. Bedrijven die je materiaal al hebben gedownload, houden hun eigen kopieën — je account verwijderen reikt niet tot buiten CastHub.