מרכז עזרה שאלות נפוצות איך מוחקים את החשבון?
שאלות נפוצות חשבון

איך מוחקים את החשבון?

21 Sep 2026 1 צפיות

למחיקת החשבון לצמיתות:

  • עברו להגדרות.
  • גללו לקטע אזור סכנה.
  • הזינו את הסיסמה הנוכחית לאישור.
  • לחצו על מחק חשבון.

אזהרה: הפעולה סופית ואי אפשר לבטל אותה. הכרטיס, התמונות, האלבום הנעול, ההודעות וההגשות לאודישנים נמחקים. חברות שכבר הורידו את החומרים שלכם שומרות את העותקים שלהן — מחיקת החשבון אינה מגיעה אל מחוץ ל-CastHub.