Συχνές ερωτήσεις
Λογαριασμός
Πώς διαγράφω τον λογαριασμό μου;
21 Sep 2026
1 προβολές
Για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας:
- Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις.
- Κατεβείτε στην ενότητα Ζώνη κινδύνου.
- Πληκτρολογήστε τον τρέχοντα κωδικό σας για επιβεβαίωση.
- Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
Προσοχή: αυτό είναι οριστικό και δεν μπορεί να αναιρεθεί. Η κάρτα σας, οι φωτογραφίες, το κλειδωμένο άλμπουμ, τα μηνύματα και οι αιτήσεις σε castings αφαιρούνται. Οι εταιρείες που έχουν κατεβάσει ήδη το υλικό σας κρατούν τα δικά τους αντίγραφα — η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν φτάνει έξω από το CastHub.